"Przyprawy Świata" Sklep Internetowy
Menu
Strona głównaTermometry do odparzaniaTermometr z sondą 0-300 C
Kontakt
P.W.Świat Przypraw
Sklep w Zamościu.
ul.Kilińskiego 79A
22-400 Zamość
tel.846391424  667095726
e-mail:dobreprzyprawy@wp.pl
Powiedz znajomemu




Powiedz o tym produkcie swoim znajomym

Termometr z sondą 0-300 C

20,00 zł

Wysyłka:48 godzin
Produkt niedostępny
Waga:0.00 kg
Sprawdź koszty wysyłki

Koszty dostawy tego produktu

Ilość:szt.

  Termometr z sondą do pieczenia, gotowania, sprawdzania temperatury wody, bardzo dokładny, błyskawicznie podaje wynik. Zgodnie z zasadami GMP/GHP oraz systemem HACCP obróbkę cieplną należy prowadzić w taki sposób, aby zachować jak największą wartość odżywczą i zdrowotną potraw. Temperatura pracy 0-300°C. Wygodna, okrągła tarcza czytnika pozwala szybko i bez wątpliwości zanotować właściwa temperaturę. Dzięki termometrowi nie będziesz miał wątpliwości co do temperatury wody podczas odparzania wędlin. Temperatura w środku pieczonego mięsa powinna osiągnąć następujące temperatury; dla wołowiny 63°C, dla drobiu 83°C, dla wieprzowiny 74°C. Metalowa konstrukcja chroni przed uszkodzeniami, a stalowy próbnik tzn: sonda zapewnia bezpieczeńtwo stosowania. Obudowa ze stali nierdzewnej 10/18, długość sondy 150mm, skala pomiarowa 50mm. 

Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!

Napisz recenzję
Klienci polecają również:
  • Sznurek wędliniarski biały 100 g

    Sznurek wędliniarski biały 100 g

    4,00 zł

  • Gałka Muszkatołowa 20 G

    Gałka Muszkatołowa 20 G

    3,00 zł

  • Kolendra 50 G

    Kolendra 50 G

    2,50 zł

  • Czarnuszka 40 G

    Czarnuszka 40 G

    2,50 zł

  • Sezam 100gr

    Sezam 100gr

    3,00 zł

  • Trawa Cytrynowa 20 G

    Trawa Cytrynowa 20 G

    3,00 zł

...jest pusty

Powiadomienia

Termometr z sondą 0-300 C

Ilość produktów w przechowalni: 0

Zobacz

Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.